Arbetslogg senaste dagarna

Det har varit lite dött här de senaste dagarna och detta främst på grund av störningarna med servern. Tyvärr är detta ännu inte löst. Jag har hur som helst ändå fått en del gjort. Dock mindre än vad jag borde. Det tar tid att behöva starta om servern 1 gång i timmen på kvällen och hela tiden bevaka trycket. Suck!

  • Har fått ett av de script som utvecklats åt mig. Suttit och anpassat och översatt allt till svenska och förberett en massa inför lanseringen. Avslöjar inget ännu förrän jag fått upp en webbplats som kör scriptet. Det ser hur som helst riktigt bra ut. Måste bara be någon att se över CSS-filen så att utsidan blir lika attraktiv.
  • Letat annonsörer som passar till projektet nämt ovan. Gått igenom och kontaktat i stort sett alla annonsörer i affiliate-nätverken. Se om det blir någon positivt respons.
  • Planerat och skickat iväg en arbetsbeskrivning på ett nytt projekt. Det är för en nischad prisjämförelse site. Mer säger jag inte. Har en kodare heltid på detta nu så det kommer blir super bra.
  • Sammanställt en lista på domäner och webbplatser som ska säljs eller avvecklas. Det är bara så himla svårt att värdesätta en webbplats och bra köpare är också svårt. Bara att vänta på den rätta helt enkelt. Om någon är intresserad av ett nätverk av arkadsidor så kan du höra av dig.
  • Planerar att erbjuda ekonomiska tjänster i samarbete med min vän Marcus. Så vill du ha din bokföring gjord till ett bra pris så är det bara att höra av sig. Det som är kvar är bara att hitta en lämplig lösning för vårt samarbete. Då han inte har företag längre så blir det troligen någon slags anställning i mitt bolag.
  • Pillat 40 timmar med det sista på bokföringen för mitt ltd. bolag. Nu har skattemyndigheten i alla fall fått alla uppgifter av revisorn och jag kan andas ut lite i alla fall innan nästa i slutet av September då Companies House ska ha sitt också.
    About Andreas 5202 Articles
    Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.