Arbetslogg 2009-05-20 | Här är vi igång tidigt

Klev in på kontoret lite halvtrött, vid 07.45 imorse. Är det tidigt tänker ni? Men då får ni också ha i åtanke att jag faktiskt pendlar en timme för att komma in till kontoret. Det är hårt men roligt att vara egen.

Dagen inledde jag med att pyssla med lite ekonomiskadministration. Mest för att jag ska kunna lämna bort den arbetsbördan, som är så tråkig (men intressant och viktig) att utföra.

Klockan nio kom sedan vår kund postorderföretaget X och besökte oss. I och med detta möte gjorde vi också ett avslut på detta jobb. Skönt med en nöjd kund och skönt att kunna skriva ut och skicka fakturan. Nu hoppas vi på fler samarbeten med detta företag.

Efter ett par timmar till med administration så har jag idag tillsammans med min webbassistent styrt upp ett par till sajter. Bland de nya finns en sajt om Eurovision Song Contest vinnaren Alexander Rybak. Jag tänkte att jag skulle ta och sälja lite skivor åt grabben. 😉

Jag har idag också tagit mig tid till att uppdatera ett par sajter i mitt resenätverk med inenhåll, där bland sajten om Alanya. Det är lätt att glömma bort  eller inte hinna medatt sköta om sitt nätverk, när det är stort. Men nu börjar jag få igång det ordentligt, vilket är grymt skönt.

Under sista timmarna på dagen så tog jag och kontaktade diverse webbplatsägare för en kunds räkning där vi har i uppdrag att köpa annonsplatser löpande åt dem. Rätt så roligt och det flyter på bra. Det byggs också bra kontakter, vilket är mycket viktigt.

Jordgubbar
Idag åt vi goda jordgubbar.

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.