Arbetslogg 2009-05-12 | Möte med Zanox

Idag så var jag och Jakob iväg på ett möte med affiliatenätverket Zanox, där vi träffade Sammi och Patrik som arbetar som managers där.

Jag har själv tidigare i allt för liten utsträckning arbetat med Zanox, för min affiliate-verksamhet men sedan deras start I Sverige så har jag hållit koll på dem och deras framfart. Internationellt sett så har det varit en spelar att räkna med sedan länge, de har en bit kvar innan de vinner merparten av alla svenska affiliates hjärtan, men jag är övertygad om att de har rätt inställning och arbetar i helt rätt riktning.

För mig personligen handlade det mycket om att få hjälp med att få igång Resebokningen, och väcka liv i resebolagen så jag får tillgång till deras API, något som stannat av hos Tradedoubler, men som Sammi lät positiv till att vi ska kunna lösa relativt smidigt. Skönt!

För övrigt pratade vi en del om branschen allmännt, och om att styra upp något affiliate-event. Men mer om det kommer senare.

Zanox hittar ni på www.zanox.se.

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

1 Comment

  1. Jag har själv mycket goda erfarenheter av Zanox, speciellt deras support som varit alltid varit supersnabb och inte sällan svarat på mina frågor sent på kvällarna, lång utanför normal arbetstid. Bara hoppas de fortsätter så och kommer med fler nya spännande svenska annonsörer.

Kommentarerna är stängda.