Arbetslogg 2009-04-13 | Införande av hälsopolicy

Idag är en historisk dag på Dream Builders kontor. Denna dag kommer vi och resten av världen minnas, detta var dagen då Dream Builders införde sin hälsopolicy.

Hälsopolicyn innebär att alla vi som arbetar på Dream Builders ska ut och jogga minst 3 gånger per vecka. Så idag tog Jakob och jag på oss joggingkläderna och tog oss ut på en joggingtur.  Vi sprang från vårt kontor på Hornsgatan 15, via Slussen och sen ned på Söder Mälarstrand och bort en bit och sedan upp på Hornsgatan och hem igen. En runda på 2,6 kilometer blev det. Alldeles lagom säger jag. Tiden vi sprang på behöver vi inte prata om, men den ska förbättras varje gång så klart. Som tur är har vi dusch här på kontoret så vi behöver inte sitta svettiga resten av arbetsdagen.


Dagens outfit. Tröja från WordPress (I represent!), gubbkeps från något kepsmärke. 😉

Nyduschade och fräscha så fick vi sedan besök av min mor, bror, svägerska och Mikael som ville inspektera vår nya arbetsplats. Ett par koppar kaffe senare lämnade de oss nöjda och vi kunde sätta igång med arbetet igen.

Eftersom att vi närmar oss en lansering av Priskraft så går det mycket tid till att kolla det nu. Buggtest, sista småfunktionerna och småjusteringarna samt det stora läskiga affärssystemet. Vi arbetar också på en Facebook-applikation som kommer att vara en del av vår marknadsföring samt underlätta för konsumenterna som shoppar hos oss. Spännande grejer.


Nu har jag äntligen fått en skärm på plats, och även ett tangentbord. Trivs mycket bättre så här.
Under förmiddagen har jag optimerat min sajt i Jakobs och min konverteringstävling. Jag fick mig ett ryck då Jakob under helgen redan hade genererat ett par avslut medan jag inte ens hade lagt upp erbjudandet på sajten. Nu är det uppe i alla fall, och sidan rankar redan bra på viktiga söktermer så som gratis framkallning, men vi får väl se hur permanent det är. Jakobs sajt är som sagt Framkalla bilder och min Framkkallning.

Eftermiddagen gick åt till att förutom att gå igenom Priskraft påbörja färdigställandet av en webbplats vi byggt åt en advokatbyrå. Sitter just nu och petar i WordPress för att få till alla specialinställningar och funktioner denna sajt kräver.


Att göra måndag vecka 16. Mycket roliga saker…

En trend jag har märkt nu när vi är inne på tredje veckan här på kontoret är att vissa saker flyttar jag bara vidare på att-göra-listan. Frågan är om det är medvetet eller att det bara blir så? Får jobba lite hårdare och kanske längre så det blir gjort, även de mindre viktiga sakerna.


Idag har jag också testat min nya USB-dammsugare. Och ja, den suger…

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

4 Comments

  1. Ännu en till som jobbar på Annandagen. 🙂

    Spännande att läsa att-göra-listan då det avslöjar många planer. Kryptering 2.0 (skriva slarvigt) fungerade bristfälligt denna gång.

    Rotavdraget.nu & Snapback-systemet (offentligt?) ska bli trevligt att följa! 😉

Kommentarerna är stängda.