Arbetslogg 2007-10-16

Har fått en del gjort på den senaste tiden men det är tyvärr så att jag inte riktigt kommit till skott med någon av alla de lanseringar som planerats. Allt blir försenat av olika anledningar. Det främsta problemet nu är att jag inte har någon designer som är grym på grafiska kreationer och att koda css. Jag gör därför en del själv vilket inte går så snabbt och smidigt.

  • Jag har börjat pilla på designen för prisjämföresle siten. Det är en ganska simpel design så det ska jag kunna pilla ihop i en css ganska snabbt och enkelt.  Och sedan pilla in den fina loggan jag fått fram så ska det nog bli något av det också. Tyvärr krånglar Dreamweaver och stänger ner när jag öppnar filer med namnet header.php. Ja det låter extremt konstigt men så är det.
  • Experterna projektet närmar sig äntligen slutfasen efter problemen med payer-intergrationen. Fick lite hjälp av Payers personal med att felsöka det och nu ska kodarna åtgärda det. Problemet från början har varit att det saknas bra dokumentation på engelska vilket behövs då mina kodare inte är svenska.
  • Har gjort en del ändringar i upplägget för Bloggsponsor.se för att snabbare få ut en färdig tjänst. Kommer sköta mer manuellt nu och med tiden automatisera mer och mer. För övrigt jobbar jag på med allt runt omkring. Så som dokumenation och innehåll till sidan.
  • Håller på att få till en deal på en lokal här i Nynäshamn. Har tidigare sökt kontorsrum i Stockholm i prisklassen runt 2500 kr utan att hitta något men nu har jag ett rum på ca 25 kvm för 1600 kr i månaden. Passar mig alldeles utmärkt.
About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

4 Comments

  1. Andreas, om du behöver någon mer info eller tips angående Payer-integrationen – skicka ett mail till mig! Jag har gjort ett par stycken den senaste tiden, och jag kanske kan hjälpa till att lösa ev. problem.

  2. Trevligt att höra Peter. Pratade med Niklas och du hade löst det rikgit bra där till ett bra pris. Ska ha dig åtanke nästa gång. det ser ut att ha löst dig med detta projekt nu efter mycket om och men.

Kommentarerna är stängda.