Arbetslogg 2007-08-20

Denna dag var inte allt för aktiv då jag behövde arbeta på annat håll.

Arbetstid: 4 timmar

  • Jag skrev 2 artiklar till mina bloggar.
  • Gick igenom en del detaljer med programmeraren. Den 31 augusti lanserar jag 4 nya projekt. Dessa kommer ligga lite som ett fokus i min enskilda firma.
  • Planerade ännu ett projekt i mitt bloggnätverk (inte en ny blogg, jag lovar)
  • Under dagen fick jag också ett brev från Skatteverket som meddelar att min brors och mitt Handelsbolag kommer att avregistreras från mervärdesskatt då vi inte omsatt något i detta bolag på över ett år. Nu måste jag bara bestämma mig lite snabbt om jag ska bedriva någon annan verksamhet i detta bolag med en ny delägare. Jag har till 4 septemeber på mig.
  • Gick igenom alla mina webbplatser för att se om det fanns någon med potential att sälja. Jag har ju en del som inte intresserar mig ett dugg, samt ett par där verksamheten inte passar mig längre. Blir till att sälja av dem nu.
About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.