Arbetslogg 2007-08-16

En hyfsat produktiv dag med spridda arbetsessioner under dagen.

Arbetstid: 12 timmar

  • Skrivit 3 artiklar till mina bloggar.
  • Pysslat med inställningar och detaljer för denna blogg.
  • Granskat logotyp förslag till olika projekt.
  • Gått igenom scriptet för bloggportalen och antecknat vad som behövs göras med det. Detta kommer inte vara ett vanligt bloggportal, utan ha lite speciella funktioner och fördelar jämfört med många andra. Inget unikt direkt, men det kommer stå ut mer från mängden.
  • Letat efter ett script för min blogg topplista jag ska lansera. Vet att det finns ett som många använder och skulle vilja ha tag på det men hittar det inte bland mina favoriter där jag fick för mig att jag hade sparat den. Det lutar åt att programmeraren får koda en från grunden om nu inte någon kan rekommendera ett bra script för en topplista?
  • Diskuterade med programmeraren om de projekt han och hans team arbetar med nu och jag tror de kommer att bli riktigt bra. Det ena scriptet kommer användas på 3 webbplatser med samma koncept, fast med olika inriktning och det andra på en webbplats jag planerat i flera år men aldrig fått igång.
About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.