Andra bloggare skrev 2007-08-24

Eee PC 701 börjar säljas i September
Jag ska köpa denna dator. Men jag får tyvärr vänta på budget modellen. En perfekt slit och släng dator för 1500 kr. Medison släng er i väggen.

Med Sveriges bästa annonssäljare då eller?
Antons kommentar till den idiotiska listan som presenterade Sveriges toppbloggars värde. Att de överdrev med ganska många miljoner gjorde tydligen inget. Visst finns det värde i dessa bloggar men det krävs också kunskap och kreativitet för att kunna utnyttja det fullt ut.

Världens 10 mest outnyttjade domäner
Björn presenterar denna lista med 10 .com domäner med hög potential som tragiskt nog inte är utnyttjade. Jag ser samma fenomen och Sverige och kan inte mer än säga att det är extremt synd.

Facebook – ny marknadföringskanal?
Webmastern delar med sig av sina tankar om fenomenet och länkar till andra bra artiklar om ämnet. Jag tror att det finns potential att använda Facebook som en marknadföringskanal jag hoppas bara inte att det blir så sönder spammat som Myspace. Jag tror dock inte det.

About Andreas 5178 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.