Andra bloggare skrev 2007-08-16

I denna avdelning på bloggen så kommer jag publicera länkar med kommentar till artiklar som andra bloggare jag skrivit. Jag läser en mängd bloggar varje dag och i och med det stöter jag på mycket intressant material. Detta kommer jag del med mig av här.

Anton Johansson har skrivt en mycket intressant artikel på sin blogg Fyra nyanser av brunt. Artikeln tar upp olika mediers inverkan på varandra. Jag vet själv hur jag fungerar när jag ser något på t.ex. TV som är intressant. Jag slår upp min laptop och surfar in på Google direkt för att söka upp mer information om saken i fråga.

Jag tror och hoppas att fler företag tänker på det sättet, att det täcker upp i alla vinklar för jag tror precis som Anton att dagens konsumenter har just detta ”beteende”.
—————————————————————————————-

Kristoffer på KLTech släppte nyligen en beta release av sin prisjämförelse site Prisvård. Privård är en nischad tjänst som jämför priser i tandläkarbranschen.

Jag tycker det är riktigt roligt och intressant att någon satsar på att sticka ut och våga satsa på något riktigt nischat. Bok, film och musik jämförelser finns det ju nog av.
—————————————————————————————-

Fuskar Google med statistiken är något som Webpal Bloggen tar upp. De har gjort några intressant observationer, vilka låter konstiga och som skapar en del frågetecken och jag skulle gärna vilja höra mer om detta.
—————————————————————————————-

2 Comments on Andra bloggare skrev 2007-08-16

  1. Ännu en till! hos dig växer bloggarna som ogräs 😉 Precis som dom andra så kommer jag att följa denna med.

    Ang PR, är du säker på att uppdateringen har skett än? Jag har då inte märkt av någon förändring på nån sida…

  2. ha ha jag vet att jag är dum i huvudet, men bara lite. Mitt mål är att kunna blogga heltid en vacker dag så någonstans måste man ju börja.

    Angående PR så har jag bara upptäckt att min andreasbard.com blogg ändrats. Det betyder att något är på gång i alla fall, men det är troligen inte avklarat ännu.

    //Andreas

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*