After work hos Commision Junction

Denna torsdag var jag och besökte affiliate-nätverket Commision Junction, även kända som CJ, när de bjöd in oss affiliates på after work. Här fick vi som arbetar som affiliates (publishers) chansen att mingla med varandra och CJs personal medans vi åt den mat och drack den dryck som Commission Junction bjöd på hela kvällen.

För mig är CJ ett affiliate-nätverk att räkna med i framtiden på den svenska marknaden. De har förstått vikten av att behandla deras affiliates på ett bra sätt och att affiliate-marknadsföring är en win-win-win situation, där affiliate, affiliate-nätverket och affiliate-programmet tjänar på konceptet.

Nedan lite bilder från träffen


Jonny och jag var och fikade innan after worken. Jonny gillar muffins.


Två coola killar som råkar arbeta med internetmarknadsföring. Jag och Anton Malmberg.


Trevliga Ramak som driver Gratis bio sitter bredvid min affärskollega Jakob Naredi och umgås.


Här är en bild på vimlet, med fokus på Niklas ”Webpal” Olsson som står och pratar med Marketing Martin som ni bara ser ryggtavla och lockarna på. Två trevliga och duktiga branschkollegor. Martin arbetar med internetmarknadsföring på Constant och Niklas driver en massa reseguider som t.ex. Resa till Prag, när han inte fördriver sin tid som löneslav på Tradera 😉 .


Förutom att marknadsföra olika saker på Internet så gillar Anders att dricka öl och leka med sin iPhone. Här dricker han öl. Anders skriver jag om då och då och han vet ni säkert en massa om men till vardags jobbar han hur som helst med internetmarknadsföring på Constant men han driver också ett företag som gör det samma. Just nu driver han t.e.x en sajt om kommande fotbolls VM.

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.