20000 situps på 30 minuter?

Inlägget är publicerat i samarbete med Ombre.se

Nytt år ny kropp? Det brukar heta så men inte alltid lika lätt att ta tag i det som i tanken. Men hur vi vi hinner se flera säsonger av favoritserien på Netflix än att träna det är ett mysterium. Men det är som med allt, motivationen måste finnas.  

I dessa tider är det färre som går till gymmet och hemma träning är större än någonsin. Det är dock svårt att komma ifrån att det finns mer utrustning på ett gym. Det är också en bidragande faktor och kanske en ursäkt att inte komma igång.  

En relativ nyhet inom träningsbranschen är att använda sig av EM-träning för att tona och forma kroppen på salong. Det är en form av träning som bygger på högintensiv träning. Här är du ensam när du utför din “träning” och det är mycket effektivt, därmed Corona säker träning. Det är bevisat att genom att investera i träning, tex köpa pt-pass, en träningskur eller nya gymkläder är det lättare att bli motiverad. 20 000 situps på 30 minuter

Maskinen muskelsammandragningar på dvs 20 000 situps på 30 minuter och är en revolutionerande ny kroppsskulptur behandling som lyfter och tonar kroppen utan användning av kirurgi.

Det kanske låter för bra för att vara sant: Med EMSlim använder sig högintensiv fokuserad elektromagnetisk energi för att utlösa sammandragningar. Behandlingen stärker av magmusklerna, ger en fastare buk och, tonar kroppen. Det går även att punktträna rumpan med. Du bygger helt enkelt muskler och samtidigt minska oönskat fett medan du ligger och bläddrar i en tidning eller ser på tv. För dessvärre får du inte ha på dig metall eller hålla i en mobiltelefon medan maskinen gör sitt jobb.

Är du en soffpotatis är inte behandlingen rätt för dig

Em-träning är avsedd att fungera som ett tillskott till en aktiv, hälsosam livsstil, regelbunden motion och är inte ersättare för du inte tränar eller överäter. Behandlingen görs bäst i en kur och som du sedan underhåller lite då och då. En behandling motsvarar ungefär en veckas hård träning.

Muskler väger mer än fett

Genom att du har mer muskler på din kropp kommer du bli mer smal, det är nämligen så att fett är större muskler. Har vi mer muskler på vår kropp så bidrar det även till en högre ämnesomsättning. 

Om man väljer att investera i en kur med EMSlim som ger resultat redan efter några gånger är det troligt  att det skulle sporra att börja träna mer. Det blir liksom positiv snöbollseffekt!

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.